Як проходить легалізація азартних ігор в Україні

Детальніше
Кількість виданих ліцензій:
40
Сума надходжень до бюджету:
1700 млн
грн

Ставка на різотто. Шеф-кухар виграв $39 тис. у редактора журналу, який критикував його страву

31 грудня 2021, 09:18
Шеф-кухар Карло Кракко (Фото:scavoliniusa.com)

Шеф-кухар Карло Кракко (Фото:scavoliniusa.com)

Італійський шеф-кухар Карло Кракко відсудив $39 тис. у редактора журналу La Cronaca di Verona, який критикував його різотто.

За даними Daily Mail, Кракко подав своє фірмове різотто на урочистості в одному з ресторанів, відзначеному в Червоному путівнику «Мішлен».

Відвідувачем цього ресторану був редактор журналу La Cronaca di Verona Акілле Оттавіані, який спробував фірмове різотто і пізніше розкритикував страву у своїй статті.

Відео дня

«Несмачне різотто, тверде м’ясо, непридатні овочі», — заявив Оттавіане.

Шеф-кухар відповів, що цей відгук немає нічого спільного з реальністю, але критика сильно вплинула на його бізнес. Через це Кракко подав до суду на Оттавіані та виграв два позови про наклеп.

Суддя зобов’язав редактора виплатити шеф-кухареві $39 тис. компенсації.

«Критикувати мене — найточніший спосіб зібрати велику кількість переглядів і здобути популярність», — заявив Карло Кракко.

Нагадаємо, нещодавно у Новій Зеландії пограбували компанію, яка влаштовує казино-вечірки. Серед награбованого грального обладнання було колесо рулетки з Лас-Вегаса 1950-х років, вартість якого становить близько $10 тис.

Власниця компанії Деббі Вільямс знайшла своє обладнання на одному з онлайн-аукціонів та звернулася за допомогою до приватного детективу.

Показати ще новини
Радіо НВ
X